Çarşamba, Nisan 11, 2012

Mutlu Yıllar Bebeğim!




Ayları saya saya geldik 1 yaşına. Çok heyecanla bekledik, günler öncesinden başladı hazırlıklar, herkesle birlikte Alya'da üzerine düşeni yaptı ve hasta olmadı! :) Aynı heyecanla uyandık büyük günün sabahına. Güneşli bir günde tüm sevdiklerimiz bizimleydi, olamayanlar da kalbimizde harika bir gün geçirdik. Hayat gelip geçerken eskisinden de hızlı, böyle günler/anlar artık en çok değer verdiğim, peşinden koştuğum...

Partiyle ilgili detaylarda bir kaç kişi var ki tüm hayal ettiklerimi gerçekleştirmeme yardımcı oldular, bir kez daha buradan da teşekkür etmek isterim:

Pasta ve cupcakeler için en tatlısından bir pastacı buldum, instagramdan. Duyan şaşırıyor, ama tanısanız şaşıracak birşey yok :) Dünyanın en doğal, en becerikli, en misafirperver, en düşünceli(daha sayabilirim) insanlarından biri İziscookies 'in İzi'si. Pasta ve cupcakelerimizden süslerimize kadar her detayla ilgilendi. Doğumgünü pastamınızın üzerindeki bebek figürü için doğumgünü kızının giyeceği kıyafetin ve ayakkabının rengine çeşidine kadar detaylı bilgi alarak üzerine sevgisini de katarak accaip lezzetli bir pasta yaptı, parmaklarımızı yerken farkettik ki en son gelen 40. misafirimize kalmamıştı pasta :( neyse ki cupcakelerimiz vardı:)

Süslemenin önemli bir kısmını İzi halletti, Eminönü'nden harika fenerleri ve rengarenk sakız toplarıyla bütün mahalleye yetecek kadar balon aldı, sonra evinde süsledi onları, bana tabak çanak neyi varsa ödünç verdi :) Bir kaç kez düşünmedim değil İzi gerçek mi, böyle bir insan var mı hala bu devirde diye:)

Cupcake üzerindeki yazıları ve girişe astığımız mutlu yıllar yazısını ise Kağıt vs. 'deki becerikli Deniz hanım elleriyle hazırladı bize. Sanırım senelerce  her doğum günü kullanacağım, o kadar çok beğendim ki :)

Ve yukarda gördüğünüz harika fotoğrafları, kariyerini fotoğrafta sürdürmeye karar veren ama sonradan hayatın önüne çıkardığı bir fırsatla danışmanlığa geri dönmesine rağmen bir yandan da fotoğraf sevdasının da peşinden koşturan, bir elinde on marifet bulunan yetenekli arkadaşım Ece Kavlak çekti. Pazardan beri günde en az 5 kere dönüp bakmaktayım. :)

Stil danışmanım annem ve canım ablama, son dakikada becerikli elleriyle yoktan harika kurabiyeler ortaya çıkaran susuma da ayrıca teşekkürler :)

İyi ki doğdun kızım, iyi ki geldin hayatımıza.

4 yorum:

  1. Doğumgünü bebişi çok tatlı. Ama sen de en fit anne seçilmelisin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülcüm canım benim çok teşekkür ederiz, spor yapıyorum, ayaklandığı için peşinden koşturmaca, hiç oturmamaca sporu :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...