Cuma, Eylül 28, 2012

80s

"Alper dışarı çıktı"
dedi Alya dün akşam, ilk 3 kelimeli cümlesini etti--kaç kelimeye kadar saymaya devam edeceğim bilmiyorum :) artık hiç durmadan konuşan bir bebeğimiz var evde, çok eğlenceli, o kadar ki evimizin erkeği bazen haberleri duymakta zorlanıyor akşamları  :)

Haftasonu planlarınız nasıl? Biz bu akşam bir arkadaşımın doğum günü partisine gidiyoruz, aylar sonra! ilk defa gece çıkıcaz ve Alya'yı--Allah bilir nasıl olacak ama--bırakıp gidicez(geceleri de çıksak genelde hep onu da götürüyoruz yanımızda ama bu ortam pek uygun değil) Konseptli bir bar ortamı: 80'ler!

80'lerde doğduğumdan mıdır nedir dönemin müzikleri, giyim tarzları, Madonnasıyla en çok sevdiğim dönem 80'ler. Günlerdir tartışıyoruz arkadaşlarımızla ne giyeceğiz diye, internette araştırdık ilham almak için. Çook eğlenceli çok çılgın değil mi!?! Sizin en sevdiğiniz dönem hangisi, 70ler? 80ler? 90lar?

Herkese mutlu bir haftasonu dilerim!








18 yorum:

  1. :)))

    33 kelimeleri cümleleri olsun inşallah :)

    Şimdiden iiyi eğlenceler diliyorum Nazlıcım
    Beni de hafta sonu büyük bir temizlik partisi bekliyor. Ben dde Ada'yı bırakıcam anneannesine :)
    Mekan bizim ev bende beklrim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrecim kolayliklar dilerim senin parti cok faydaliymis her eve lazim:)) keske ayni sehirlerde olsaydik kesin damlamistim zaten simdiye:)

      Sil
  2. Bence bu dönemler moda olarak feci dönemlerdi:)Benim gibi çocukluğunuz 80 li yıllarda geçmişse ve evde gençliğini yaşayan abla ve abiniz varsa iliklerinize işlemiştir bu dönemin abartılı,karışık,hatta çok komik detayları:))Eminim çok eğleneceksin.Pantolon içinde gömlekler,yarasa kollar bol krepeler,boynun yokmuşçasına kafanı küçük gösterecek devasa vatkalar bir kaç fikir olabilir:))resimlerini merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynennn modabahar acaip komik saclardan kiyafetlere, merak ediyorum bizim cocuklarda bize boyle mi diyecekler :)

      Sil
  3. 80'leri çok severim ama 90'lar da iyidi.Dr.Alban vardı mesela severdim ben.Gerçi ben rockçıydım ama gizli gizli hepsini dinliyordum.Ah partiye gitmek şu anda hayal bizim için.Tadını çıkarın,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dr albann bilirim tabi ya cocuklugumuz onla gecti:) ben rock pek bilmezdim o zaman:) sizin de gelecek parti zamani arada o da lazim:) sevgiler

      Sil
  4. bayıldım o resmine Alya'nın :)Maaşallah cümleler kuruyor, bıcır bıcır dimi :) bende bazen sırf konuştuğunu duyayım annnne desin diye arıyorum evi :) Size iyi eğlenceler, ama parti kostümlü resmini mutlaka bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) yaa ben de iple cekiyorum telefo da konusacagi zamanlari heralde surekli ararim ben de:) cok tesekkurler, tamam mutlaka koyucam resim. Sevgiler

      Sil
  5. parti fotolarını bekliyorum:)
    bence de 80'ler......

    YanıtlaSil
  6. Kız çocukları için konuşmaya başlayınca susturabilene aşkolsun der annem :)
    Maşşallah alya bıcır bıcır konusun hiç susmasın :)
    Ve tabiki seksenlerde çocuk olmak bir başkadır diyorum.
    Hatta partiye beni de çağırsalardı taytımı giyer üzerine de kolları püskkülü ve püsküllerin ucu boncuklu tşörtümü giyerdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook güzel olurdu eminim tayt üzeri püsküllü boncuklu tshirt! :) anneniz hakli :)

      Sil
  7. her yazına yorum bırakamasamda severek takipteyim Alyanın sarı elbisesini çok sevdim kendini daha çok tabi :)80'leri sonunda yakalamış bir birey olarak 90 lar vazgeçilmezim buarada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok teşekkür ederiz :) 90'lar da fena değil evet, 80'ler kadar komik olmasa da :)

      Sil
  8. Bende 80 ler diyorum.Özellikle de Madonna:) Fileli eldivenler, taytlar falan.Ne eğlenceli olmuştur kim bilir. Özledim bende yaa gezmeyi:))
    Bıcır bıcır konuşan fıstığı da öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet di mi ya Madonna'nın hastasıyım:)

      Sil
  9. Parti fotoğrafını eklemişmisin diye bakındım ama yok: (((

    Alya çok tatlı: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annemahsustan şimdi geldi fotolar geldi :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...