Salı, Eylül 25, 2012

İyi cüceler'de bir tatlı Masal Perisi


İyi Cüceler Caddebostan'da tatlı mı tatlı rengarenk bir çocuk kitapçısı. İçeri girince kendinizi kaybettiğiniz, nereye baksam şaşırdığınız sihirli mekanlardan; 0 yaştan itibaren kitaplar, birbirinden ilginç hiçbir yerde görmediğiniz oyuncaklar, ve yaratıcı aktivitelerle dolu! Her pazar günü öğleden sonra da saat 4'te pazar okumaları yapıyorlar, bu haftaki okumada da bizim masal perimiz vardı:  Aytül Akal.

En minik okuyucusu Alya da oradaydı! Alya büyüdükçe daha çok peşinden koşar olduk babannemizin, hem boş hem dolu zamanlarında! :) Alya ilk defa babannesini böyle çocuklarla dolu bir ortamda hem de masal anlatırken gördü, en başta olanları kavramaya çalıştı, tabi ki çok kısa sürdü bu gözlem, hikaye bitmeden bizimki ortalarda
"-babanneeee, balon balon" diye konuşmaya başlamıştı ki kapının önüne bir kedicik geldi! ve kediciğe eşlik eden Alya'nın 11aylık minik yakışıklı arkadaşı:Yiğit.

Babannemiz çok büyük bir keyif ve heyecanla, en az O'nun kadar heyecanlı ve dikkatli 4-6 yaş aralığındaki çocuklara Ormandaki Apartman masalını anlattı intereaktif bir şekilde. Çocuklar katılımcı bir şekilde masalın içine girmişken her bir veli nasıl da merak ve dikkatle çocuklarını gözlemliyordu, sanırım bu hayat boyu böyle değil mi, çocuklarımızın mutluluğunu görmek için her yaptığımız.

Çok güzel bir ortam, çok güzel bir aktiviteydi. İyi cücelere, tatlı ev sahiplerine çok teşekkürler!

3+ yaşındakiler için haftaiçi el işi, boyama, marangozluk, tasarım vs aktivitelerine nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam. Sizin ufaklık yeterince büyüdü ise ve ilginizi çekerse kendi sitelerinden aktivite detaylarına bakabilirsiniz.

www.iyicüceler.com

12 yorum:

  1. O kadar çok duydum ve okudum ki,iyi cüceleri bir gün sırf bu yüzden İstanbul'a gelebilirim :)Çok şanslısınız sizler :)

    YanıtlaSil
  2. Alya çok şanslı babaanne açısından: )

    Hiç duymamıştım burayı. Sanırım Anadolu yakası bize başka bir memleket gibi geliyor, hiç bilmiyoruz o tarafları. Fırsatımız olursa çocukları gmtürmek isterim. Çok güzel bir yere benziyor.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Süreyya: inşallah gelirsiniz İstanbul'a ve görme şansınız olur İyi cüceleri, dediğim gibi çok güzel bir yer. sevgiler

    annemahsustan: haklısınız çocuktan sonra zor oluyor, başka şehirlerde yaşıyoruz gibi avrupa-anadolu yakası sakinleri olarak. ama naçizane tavsiyem bir gün uğrayın iyi cücelere, hem de okuma ya da başka bir aktiviteye denk getirin, çok eğleneceksiniz eminim :) kendi sitelerinde tarif vardır ama isterseniz yol tarifi de yaparim size :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Biz de gelelim bir gün :)

    YanıtlaSil
  5. Duymamıştım burasını, hemen inceledim ve çok sevdim, üstelik Anadolu Yakasında daha da çok sevdim:) Çok şirin aktiviteler var, şimdi bebişin biraz büyümesini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika çok sevindim! Aynı durumdayız bebişler büyüse de biran önce güzel güzel aktiviteler yapsak biz de! :)

      Sil
  6. Çok keyifli bir gündü, ayrıca harika bir yazı olmuş - teşekkür ederiz! Biz de Pazar'dan beri Alya'yı konuşuyoruz:).

    İyi Cüceler'i merak eden yeni "dev"lerimize de buradan merhabalar! Yerimiz Caddebostan'da, detaylı bilgiyi www.iyicuceler.com'dan bulabilirsiniz.

    Görüşmek dileğiyle,

    Biranda & Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim için de harika bir gündü Biranda, çok teşekkürler güzel sözleriniz için, biz de sizi çok sevdik :)
      Daha çok görüşeceğiz eminim :)
      Sevgiler,

      Sil
  7. Evet ortam guzel insanlar guzel:)) Biran once buyumek istiyoruz bizde:)) yigit cok heyecanlaniyor boyle yerlerde dolayisiyla ben de:))biraz kucuk kaldik biz bu ortama ama olsun!genede cok guzeldi:))

    YanıtlaSil
  8. Biz de biraz miniğiz iyi cüceler için ama EyLüL büyüyene kadar İZMİRde'de bir şube açılsaaaa ne çok seviniriz.. =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...