Pazartesi, Ekim 22, 2012

Adım Adım 18. ay


Adım Adım süpriz paketimizden bu ay çıkanlar: Bu ayın gelişim özelliklerini anlatan Eğitici kitap, Alya'nın elinden bırakmadığı elbiseleri anlatan minik kitapçık ve Abaküs.

Eğitici kitap genellikle 1 kez okunuyor bizde, geçen ayki çubuk oyunu çok güzeldi ama bu ayki kitaptaki yapıştırmalar çok minik olduğu için istediği yere yapıştırması çok güç oldu, beğenmedik ikimiz de :)

Abaküs adı itibarıyle özellikle çok hoşuna gitti Alya'nın gün boyunca adını "küs" hecesine vurgu yaparak söyleyip, dışarı çıkarken yanından eksik etmediği oyuncaklarından biri haline geldi. Amacına pek ulaşamadı o ayrı, tek tek hiç saymadı boncukları hepsini birden bir taraftan diğerine geçirdi akıllı bıdık.

Herkese iyi haftalar, tatilde olanlara--ki sadece bizim ofisin yarısı neredeyse-- iyi tatiller!

2 yorum:

  1. şu adım adıma bir ben adım atamadım galiba ya.. tam alayım diyorum sonra vazgeçiyorum.. sen ne düşünüyorsun.. olması gereken bişiy mi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi valla gecen ay ilk paketi aldığımızdaki çubuk oyunu çok güzeldi, hem parmaklarını küçük motor kasları çalıştırdı hem de demek bunu yapabiliyor diye benim ufkumu açmıştı, ama bu ayki paket için aynısını söyleyemem, abaküs ve minik kitaplar dışardan kendin de alabilirsin. Beklentin her ay harikalar yaratması ise öyle değil, ama tabi ki ilgisini çekecek senin aklına gelmeyen şeyler oluyor.

      kısacası :almazsan eksik kalmassın, alırsan da zararı olmaz faydası olur :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...