Salı, Ağustos 28, 2012

Crocks--En güzel çirkin

Bir crocs çılgınlığıdır gidiyor, benim 8 yaşındaki yeğenim başka bir şey giymiyor, 3 çocuğun 2sinin ayağında bu crocstan var, başta ucuz ve adi görünümlü bulmuştum ama inceledikçe hoşuma gitti. Sizce nasıllar? Kullanan var mı?
Burada bahsetmiştim, Alya'nın Tayland'da Koh Samui adasında girdiği ilk denizinde çığlıklarını susturmak epey zamanımızı almıştı, bir daha da denemedik, ama bu haftasonu Kumburgaz'da bu sefer ayağına sandaletlerini geçirince daha ılımlı yaklaştı ve sonunda keyif alarak oynamaya başladı dalgalar ile, böylelikle bir deniz ayakkabısı alma ihtiyacı doğdu, aklıma da ilk bu crocslar geldi, ayakkabıların tanıtımını da okuyunca ıslaklık ve hijyen konusundaki iddiaları kararımı destekledi, hadi bakalım artık Alya'nın da 21/22 numara en miniğinden bir crocsu var, Alya'nın nasıl hissettiğini anlayabilmek için kendim de almayı düşünüyorum bir tane :)
Buyrun siz de okuyun basın bültenlerini ilginizi çekerse:


CROCS dünyanın en hijyenik, rahat, sağlıklı ve ortopedik ayakkabılarından biri. Bir teki sadece 150 gram olan bu özel ayakkabı mükemmel bir rahatlık yaratıyo.
Patenti sadece CROCS’a ait “Croslite” isimli bir malzemeden üretilen fenomen ayakkabı ayağı tamamen sarıyor ve yastık üzerinde yürüyormuş hissi veriyor.
CROCS’un üzerindeki delikler ayakların hava almasını sağlıyor. Kullanıcısını gün boyu rahat tutuyor. Antibakteriyel, koku yapmayan, terletmeyen, ıslaklık ve leke tutmayan yapısı eksiksiz bir hijyen yaratıyor. Bu elbette tıp dünyası için harika bir sonuç.

Diğer yandan CROCS, farklı renkleri ve modelleri ile kişiye canlılık katıyor. Giyenin fark edilmesini ve fark yaratmasını sağlıyor.
En güzel çirkin, her zaman her yerde!

15 yorum:

  1. Benim kizimda 1 yasinda bantli modellerini kullaniyoruz. Cok da memnunuz

    YanıtlaSil
  2. Ben de cok on yargiliydim:) benim yasadigim yerde tip calisanlarinin tek tercihi bu urun, gercekten cok rahat...Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika, tıp çalışanları da tercih ediyor yazıyordu demek doğru o zaman:) Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. Nazlıcım,

      Bizde tatilde ya cıplak ayakla yada crocsla gezdik, denize giyerken giymek icin de son derece rahat

      Sil
    3. Aybalacım, çok güzel haber bu :)

      Sil
  3. Benimde aklımda aslında bu konu.
    Tavsiye için mercüüüü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrecim yorumlardan görünen o ki alan memnun :)

      Sil
  4. Ben de tam senin gbi ucuz ve adi görünümlü buluyorum ama madem bu kadar iyi mutlaka denenmeli diye düşündüm.
    Gerçi bizim ayaklar daha yeryüzü görmedi seneye alabiliriz en cicisinden bi tane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet herkes kullanıyor herkes memnun :) Seneye kimbilir ne modeller çıkarırlar :)

      Sil
  5. cok sevıyorum ve bızde kullanıyoruz:)))))

    YanıtlaSil
  6. selam , bende bu crocks çılgınlığını anlamadım başta ama şimdi kendime ucuza kıstırırmıyım diye arıyorum,aman alt tarafı lastık ayakkabı dıyordum ama oğlum için gıdıp ınceledım ,kuş gibi ,kullanmadım ama kullananlar cok rahat oldugunu soyluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de alalı henüz 2 gün oldu ama Alya ayağından çıkarmıyor, büyülenmiş gibi :) Ben de çok merak ediyorum, alıcam :)

      Sil
  7. biz de önceleri almak istemedik, fakat küçük yüreğin ayakları taraklı, ne babet, ne de başka ayakkabılar olmadı, parmak arası ise çok tercih etmiyoruz sadece hediye gelmiş bir adet var
    bizi bu sıkışık durumumuzdan crocks kurtardı , küçük yürek çok memnun, çok rahat, 4. senemizi kutlayacağız .... tavsiye edermiyiz ederiz:)sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...