Salı, Eylül 11, 2012

Bugün bunları aldım

Alya artık boya kalemlerinin tadının güzel olmadığını, tadına bakmanın zaten gereksiz olduğunu anlayarak boyama vaktinin geldiğini işaret ettiği için ve 1-2 ay bekleyerek bundan emin olduğumuz için Carioca'dan elleri kirletmeyen:
İlk defa arkadaşım sevgili Aybala'dan çok memnun olduklarını duyduğum sonra da Emreylehayat blogunun sevgili sahibesi Ilknur'un Montessori eğitimleri çerçevesinde bahsetmiş olduğunu farkettiğim Adım Adım kitap/oyun setine üye olduk:



Ve her zaman en orijinal ve en sevimli şeyleri bulan babannemiz de Zara Home Kids'ten bunu aldı, bayıldımm:


Teknoloji ile içiçe gibi görünen blogger bir anne olarak bunu söylemem garip gelecek biliyorum ama ben hala çok rahat bir şekilde internetten alışveriş yap(a)mıyorum. Seneler önceki savunmam güvenlik idi, ama şimdi Alya'dan sonra zamanın altın değerinde olduğu bir dönemde bile mağazaya gidip elimle dokunmak, hissetmek ihtiyacı içerisindeysem artık bunun alışkanlıktan olduğunu düşünüyorum, ama artık yavaştan değişmem gerektiğini de düşünüyorum diğer yandan. Alışveriş sitelerinde çalışan bir arkadaşım söylemişti şaşkınlıkla "kim gecenin 1'inde ütü alır?"
Siz ne düşünüyorsunuz, siz hangi türdensiniz; gecenin 1 inde ütü alan mı, daha geleneksel yapıdan, dokunmak için mağazaya kadar giden mi? Ve en sevdiğiniz en çok alışveriş yaptığınız alışveriş sitesi nedir benimle de paylaşır mısınız belki ben de severim :)

18 yorum:

  1. Ben de asla internet alışverişi yapmıyorum.
    Bir kitapçıda gezinmenin tadı başka
    Minicik elbiselere tek tek dokunmak dokularını hisettemek bambaşka
    Fotografların verdiği tadsız görselliği neyleyim
    Gezip gözümle görmek elimle dokunmak hissetmek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güz, aynı kafadayız yanlız biz seninle birbirimizi bu konuda gaza getirip bir daha da internet ve alışveriş kelimelerini yanyana göremeyebiliriz :)

      Sil
  2. Güle güle kullansın Alya'cım :)
    Adım adım seti ni inceleyeceğim şimdi:) GÜzel görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncele Emrecim, Ada'nın da tam uygun ayı geldi :)

      Sil
  3. sanal alışveriş yapamıyorum bende ;) bir elim onaya basacakken öbür elim engelliyor... dokunup almayı sevenlerdenim :))) alış verişte çok seçici olduğumdan olsa gerek ;) bence iyi böyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Mathkece, geziyorum geziyorum sanalda, tam alacakken dediğin gibi o öbür el var ya, o işte engelliyor :)

      Sil
  4. carioca çok iyi bir seçim gerçekten :) Ben netten almıştım onları ve daha nicelerini. Çünkü ben kızım için kıyafet, boya,puzzle, oyuncak ne olursa netten alıyorum hatta şu sıralar tabağı çanağı da netten alıyorum :) gecenin 1inde ütü de alabilirim zira başka vakit olmayabiliyor ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selcen katılıyorum, zamansızlık zaten en büyük etken, peki siz nerelerden yapıyorsunuz alışverişlerinizi çoğunlukla?

      Sil
  5. ben de dokunarak,
    koklayarak almak isteyenlerdenim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika, kendimi hiç yanlız hissetmiyorum :)

      Sil
  6. valla bende eskiden öyleydim ama şu an çalışan bir anne olarak oğlumla olan kıymetli vaktimi alışverişte geçirmiyorum.onunla gitsem zaten birşeycik alamıyorum :( çoğunlukla internetten unnado.com veya morhipo.com dan alıyorum.Hem bazen inanılmaz indirimler oluyor, hem de benim için çok pratik.Zaten genelde tavsiye üzerine alıyorum, pek kıyafet almıyorum mesela :) Kitap konusunda D&R da tavsiye ederim :) bir kez alışınca gerçekten vazgeçemiyorsun :) Adım Adım derginiz hayırlı olsun bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet katılıyorum ilknur, benim ihtiyacım da bu sebeple dogdu zaten. unnado.com yeni markaları tanımak icin de iyi oluyor. d&r'i denemeliyim. cok tesekkurler!

      Sil
  7. Adım adıma sanırım bizde üye olacağız.Sizde gördük.umarım yeteri kadar faydalanabiliriz.

    YanıtlaSil
  8. Bebek bezi, bebek mendili vs. gibi malzemeleri ellemeye gerek yok sanırım. :P Ben e-bebek.com'dan çok memnunum. Gün içinde 4'e kadar sipariş verirsen ertesi gün elinde oluyor. Bir kez ertesi güne kaldı diye genel müdür özür maili attı ben hiçbir şey demeden. :) Bayagi iyiler. Bebekle ilgisi yok ama kitap vs. için amazon.co.uk çok iyi. 1 hafta içinde geliyor kitap. Kargo parası da çok tutmuyor İngiltere'den geldiği için. Ben bayagi bir e-alisverisciyim gordugun gibi :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gulcum haklısın, biz de e-bebekten aliyoruz ama ayda ya da 2 ayda bir gidip yuklenip cikiyoruz. ben de en son siparisi su boya kalemlerini fln e-bebekten aldim, 100tl uzerine ucretsiz kargo diye de bezle doldurdum, hakkaten cok rahat oldu bezin eve teslim edilmesi, ystelik mail ile de iyi takip ettim siparis nerede diye. amazon.co.uk iyi oldu, özellikle kitap siparisleri icin kullanmaya balsayayim ben de :)

      Sil
  9. Ben de hamileliğimde başladım netten alışverişe.. Zor bir hamilelikti erken doğum riskimiz vardı sürekli istirahat etmem gerekiyordu bu yüzden büyük kurtarıcım oldu internet.. Hastane çıkışı takımından şampuanına kadar (bez, ıslak mendil,biberon,oyun halısı,kremler,tırnak makası.. aklınıza ne gelirse) netten almıştım. Çoğunlukla e-bebek'ten.. bazen de Markabebe, Unnado, Bebefox, Hepsiburada.com ve tabiki LCW.
    Şu an çalışmıyorum kızım 5 aylık henüz ama vaktim olsa da online alışveriş alışkanlık yaptı :)) Mesela dün bunu konuştuk eşimle bir alışveriş merkezinde dolaşıyoruz waikikiye girdik birçok şey beğendim. TAMAM gidebiliriz dedim. Eşim ve annem şaşırdı beğenip almıyorum diye. Dedim bunları canlı olarak gördüm eve gidince netten bedenlerini de seçip sipariş vereceğim =) ve gece 2ye kadar rahat rahat baktım seçtim karar veremediğimde onu sepetten çıkarıp başkasını ekledim falan bütçeye göre ayarladım siparişi onayladım. Mağazasında bedenini rengini modelini aramak zor geliyor bana. Nette bir tıkla hepsi tamam.. Alışkanlık iştee!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) cok iyiymis! Ben de ucundan basladim bakalim, zaman kazandiriyor cok kesin.. Cok tesekkurler siteler icin, denerim birer birer :) sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...