Salı, Ekim 23, 2012

Rengarenk bir gün

Ee artık büyüdü çocuklar, kendi oyun grubumuzu kuralım dedik, o gelemedi bu geldi derken biz 4 çocukla aylar! süren gayret sonucu toplanabildik. Sırasıyla 11,18,19 aylık 3 bebek ve 3 yaşında bir kabına sığmaz abi. Biz vardığımızda eğlence başlamıştı, bizi kapıda ilk karşılayan ikizlere hamile olduğu süpriziyle canım Susu'mun ikizi oldu, sonra 3 yaşındaki abi geldi, ardından 19 aylık Özge ve en arkadan da müthiş bir hızla emekleyen 10 aylık Yiğit geldi! Günün geri kalanı da hep bu sırayla takip etti herkes birbirini.

Veteriner arkadaşım canım Susu'nun evinde buluştuk. Buluşmadan önce bilmiyordum ne kadar doğru bir adres seçtiğimizi, evin her köşesi tam bir oyun alanı! Park yatağındaki toplar hepsinin favorisiydi, park yatağının içine girdiler çıktılar, bir daha girdiler, onlar girdi toplar çıktı, toplar girdi onlar çıktı şeklinde denemediğimiz kombinasyon kalmadı.

Hepsi birbirini taklit etti sürekli, en şirini birbirlerine isimleriyle hitap etmeleri idi. Özellikle Yiğit için ki en minik haliyle hiçbir şeyden geri kalmıyordu çok büyük gelişmeler oldu, sadece görmesi bile yetti. Yanlız odasındaki rafların tırmanılabilir olduğunu göstermeleri sanırım Susu'nun pek hoşuna gitmedi. :)

Ardından salondaki geniş alanda yere yığılan oyuncakları ve kitapları bir bir elden geçirdiler. Derkeen kedileri keşfettiler, Susu'nun yatak odasının balkonunda yaşayan 2 tatlı bembeyaz kedi. Kediler çıktı bu sefer de dışarı, ama bilin bakalım ne oldu, kediler korktu bizimkilerden, başta kediler bunları kovalarken olay tersine döndü bizimkiler kedilerin üzerine zıplayacak diye ödümüz koptu--vardı böyle bir potansiyelleri!

Alya bile sevdi kediyi--normalde korkmuyorum ben, ama gidip ellemek de başka bir şey, Alya'yı hep kedi-köpek ellenmez diye öğretirken gel de sen şimdi açıkla : "bir tek Yiğit'in kedisini elliyoruz, başka kediyi ellemek yok." Neyse ki henüz "neden" sorusu lügatımıza girmedi.

Gün nasıl bitti hiiiç anlamadık, hepimizin aklından 4 çocuklu olmak böyle bir şeymiş demek diye geçti  ve herkes şuan sahip olduğuna şükretti :) 

10 yorum:

  1. Süper bir gün süper bir yazıyla buluşmuş:))tekrar yaşadım o günü sen anlatırken..yiğit için neler yapacagını keşfetmek süperdi,sürekli bir takip ve yılmadan takip ermek onun için çok eğlenceli ve öğreticiydi de:))!akşam babasının omzunda bitiriverdi günü:))iyiki yapmışız şimdi sabırsızlıkla birsonra ki buluşmayı bekliyoruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çook güzeldi, çok eğlenceliydi, kedilerin başında mideme kıramp girdi gülmekten :) ben de sabırsızlıkla bekliyorum :)

      Sil
  2. ne kadar güzel olmuş bütün tatlı kuzuşlar bir arada..
    şimdiden iyi bayramlar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler size de iyi bayramlar!

      Sil
  3. Çok şekerler,maşallah:)Havuza bayıldım,çok iyi fikir;)En son bebekli arkadaşlarımla dışarıda buluştuk ve oturduğumuz cafeyi perşembe pazarına çevirip çıktık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, aynen öyle bence de çok iyi fikir tubanne, hem minik yiğit'in tutma kavrama yeteneğini de çok geliştirmiş.

      Sil
  4. Böyle arada çocukları biraraya toplamak lazım, çok eğlenmişler belli:)Top havuzu gerçekten süpermiş, Ege Demir şu an park yatak kullanıyor, işimiz bittiğinde biz de böyle bir geri dönüşüm yapalım, eminim sevmeyen çocuk olmaz:)Şimdiden iyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katılıyorum top havuzu çocuğun oyalanması için harika bir fikir! Mutlu huzurlu bayramlar dilerim!

      Sil
  5. ben birgün İstanbul'a gelirsem yazıştığım blog arkadaşlrım toplanıp bize böyle bir buluşma günü tertip etsin lüften :D

    İyi bayamlar Nazlıcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi Emrecim sen bir gel hele :) İyi bayramlar, tatlı Adacığa öpücükler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...