Cuma, Ocak 04, 2013

Kidolindo ve bir supriz


Dünya tatlısı Özgecan ve arkadaşı Eda İzmir'den harika bir paket yolladılar geçen ay. 
Kidolindo adı.
3-6 yaş grubundaki çocuklar için özene bezene hazırladıkları, içeriği her ay değişen gelişim aktiviteleri kutusu. Çocuğunuzla birlikte yapacağınız en az 4 adet aktivite ve bilgilendirici açıklamalar var, mesela fosil! yapıyorsunuz fosilin ne olduğunu açıklarken. Bir başka aktivite için internet sitelerinde bir şarkı bile var, birlikte söyleyeceğiniz, söyledikçe ağzınıza dolanan. Keçelerden bir bayrak yaptık ki yaparken ayrı yaptıktan sonra ayrı bayıldım.

Alya kutu/paket açmaya bayıldığı için atladı kutunun üzerine, Alya'nın favorisi kutunun içinden çıkan büyük dinazor oldu, tesadüf! o ki tam o sırada tv'de babamız tahmin edin ne izliyordu: dinazor belgeseli! Tüm haftasonu dinazor elinde gezdi Alya, hatta banyoya bile onunla girdi :)

Bu tarz aktivite kutuları anne/baba için ayrı bebek için ayrı eğlenceli oluyor. Bazen yapamaz daha zannettiğiniz aktiviteyi öyle güzel yapıyor ki gözünüze minicik gelen çocuğunuz, şaşırıp kalıyorsunuz.


Gelelim süprize:

Çocuğunun yaşı 3-6 arasında olan pek sevgili takipçilerimden birine vermek için tatlı bir jest önerdi Özgecan. Ne dersiniz denemek ister misiniz? Bence kaçırmayın :)
Sadece e-mail adresinizi yazarsanız içinizden birine göndermek istiyorum.

Daha detaylı incelemek isterseniz : http://www.kidolindo.com/


07.03.2013 Ekleme : Burada yazmıştım sonucu, tebrikler Adanınannesi!!!  http://ayvakompostosu.blogspot.com/2013/01/and-kidolindo-goes-to.html

12 yorum:

  1. tcingi@gmail.com mail adresim:) ve dinazorlara bayılıyor:)))

    YanıtlaSil
  2. nazlıcım biz de denemek istiyoruz bakalım sevecek mi Duru hanım..
    enduruyanim@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Ben de EyLüşüme istiyoruuuuumm şimdiden başladım aktivite araştırmalarına:) pinarbilgili@windowslive.com

    YanıtlaSil
  4. "Bazen yapamaz daha zannettiğiniz aktiviteyi öyle güzel yapıyor ki gözünüze minicik gelen çocuğunuz, şaşırıp kalıyorsunuz." Blogger burada gözüne çocuğunun minicik geldiğini söylüyor, Alya'nın kocaman olduğunu görmek için sizi vereceğim adreste gezintiye davet ediyorum: http://ayvakompostosu.blogspot.com/ :) Bu arada Çakmaktaşlar'ı hatırlar mısınız? Fred, Wilma, Betty, Barney falan, bir de "Dino" vardı hani. Hah işte oradan aklınıza gelebilir, sözcüğün aslı "dinozor" :) Amacım asla düzeltmek değil, sadece paylaşmak istedim:)

    YanıtlaSil
  5. mutlu yıllarr:)
    ve katılanlara bol şans.......

    YanıtlaSil
  6. 3 yaşında değiliz ama nasipse olucaz bir günn :)
    bende isim yazimmii noooluuurrr :)))

    YanıtlaSil
  7. yaa tüh ben de 3 yaş değiliz diye insanların hakkını yemeyelim demiştim :)

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Burada yazmıştım sonucu ama şimdi bu yazıya da ekledim.

      http://ayvakompostosu.blogspot.com/2013/01/and-kidolindo-goes-to.html

      sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...