Cuma, Şubat 08, 2013

Keep Calm and Go to...


Sabaha karşı 1.55 saat. Minik minik parça parça bavullarımız hazır. Uçağımız sabah 8'de. 5'te evden çıkacak olmamız gerektiği için uyuyup uyumamak konusunda kararsızım. Sonunda geldi sayıkladığım gün. Gelmeyecek sanmaya başlamıştım, bitmeyecek gibiydi Aralık'ta kendini belli eden ve Ocak ayında tavan yapan iş yerimdeki stres, belirsizlik, karmaşa, huzursuzluk, kızgınlık, hayal kırıklığı. Tek güzel yanı --bilmiyor musunuz tam bir polyanayım ben, güzel yanını bulmasam olmazz-- başımı dayadığım, ağladığım, yeri geldiğinde her türlü yardıma hazır dostlarım olduğunu, ve her koşulda yanımda yer aldıklarını gördüm, bu beni ne kadar güçlendirdi kelimelerle anlatamam. Ne kadar fark yaratıyor insan hayatında böyle dostlara sahip olmak, ne kadar büyük bir şans. Bir de dualarıyla beni şansa bulayan anneciğim var ki o işte en yakın dostum.

Bir yazımda yorum bırakmıştı biriniz:

"blog dünyasında sanki herkes hep mutlu, herşey harika, her yer güllük gülistanlık, nasıl oluyor bu" diye.

 Siz ne dersiniz bilmiyorum ama kendi adıma konuşacak olursam, hiç de öyle değil. Sürekli iniş çıkış halindeyiz. Üstelik ben Alya'yı kucağıma ilk aldığım an dünyada beni bir daha hiç bir şey üzemeyecek gibi hissetmiştim. Gel gör ki hayat binbir türlü insanla dolu, yine üzülüyorum, kızıyorum, en çok da hayal kırıklığı koyuyor. Ama burası, sizlerle olan diyalogum benim için "wonderland" gibi. Adımımı attığım andan itibaren her şey siliniyor bir süreliğine. Terapi gibi. İş dönüşü eve yorgun argın geldiğimde Alya'yı gördüğüm an sıfırlanmam, tekrar enerji yüklenmem gibi...

Neyse ki şimdi tüm bu karmaşayı ve duygu yoğunluğunu geride bırakmak suretiyle takılıyoruz Amsterdam'da toplantısı olan kocanın peşine Alya ile. Tam da zamanında. Tam da bugün. Yaşasın iş gezileri, özellikle Amsterdam'da olanlar :)


Haftaya görüşmek üzere!

Keep Calm and Don't Worry Be Happy!

20 yorum:

  1. ayyy süpersinizzz, bekliyorum sabırsızlıkla :) iyi eğlenceler...

    YanıtlaSil
  2. ne güzel yazmışsın
    iyi yolculuklar tatlım

    YanıtlaSil
  3. Alya'nın saçlarını mı kestirdiniz? Sanki kısa saçlı çıkmış o minnak kafası...

    Hayırlı yolculuklar olsun, bol bol enerji depola-hoş tatiller de ayrı bir yorgunluk ama: )-

    Ben en çok iş hayatında bir başkasına para kazandırmak için bir başkasını olur olmaz yere kıran insanlara üzülüyorum. Bir de egosunu tatmin edemeyenlere. Sanırım o tipler arızalılar, normal insan mümkün değil onların davranışını sergileyemez...

    Neyse hayat güllük gülistanlık olmasa da güzellikleri görmek elimizde. Öpüyorum ikinizi de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegülcüm çok dikkatlisin :) 14 aylıkken gittiğimiz gezinin fotoğrafı bu, sçlar epey uzamış o zamandan beri:)

      Çok teşekkürler, tatil yorgunluğu da güzel :)

      Kesinlikle katılıyorum, işi yap çık degil mi bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalmak bana da çok koyuyor.

      Ben de öpüyorum

      Sil
  4. Hıc caktırmamıştın işteki durumu :) Ya cok yakın arkadaşım Amsterdam'da ve doğum yapacak bugun-yarın! Çok kıskandım ;) Alya'yı coffee shop'a goturun, iyi uyur gece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gulcum caktirmadiysam iyi, donuk olabilirim :) yaa keske birlikte de gitsek ne guzel olur :) bir planlayin siz de insanin havasi degisiyor iyi geliyor:)

      Sil
  5. iyi yolculuklar..

    bol bol eğlen.. dinlen demiyorum :) bence tatiller eğlenmek içinnnn :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler Emrecim, kesinlikle katiliyorum, o yuzden de tatilden sonra dinlenebilmek icin ayrica bir kac gun izin almak lazim:))

      Sil
  6. İyi eğlenceler, evet evet tatiller eğlenmek için:)))))

    Katılıyorum Adacığımın annesine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de katiliyorum o yuzden de 2 gun daha izin aldim :)) cok operim :)

      Sil
  7. ne güzel, gezin dinlenin , kıskandım azıcık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler darisi basiniza diyelim o zaman:)

      Sil
  8. İyi tatiller:))Bence de herkes her zaman mutlu,süper,harika olamaz,dünya denen yerde yaşıyoruz,en iyisi güzel 'anların' keyfini çıkarmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katiliyorum Tubaanne anin tadini cikarmali, cocuk olunca daha iyi anliyor insan bu durumu

      Sil
  9. ıyı tatıller en guzelınden..hemde en sevdıgım yere gıdıyorsun en guzelı...ama hep mutlumuyuz yoo buna katlmıyorum sadece mutluluk paylasınca cogalıyor onu bılyıorum sevgıler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim cok guzel soylemissin bence de! Ben de cok seviyorum Amsterdam'i, baharda gitmistim daha once simdi karda da ayri guzeldi:)

      Sil
  10. ıyı gezmewler sııze amsterdama gıtmedım ben ama merak edıyorum gezı notlaırnızı da paylasmanızı sabırsızlıkla beklıyorum. ben de Blogumd apolyanna olmaktan yanayım gun ıcınde sık sık baktıgım hatta ılerıde gerıye baktıgımda hayatımda hep herseyın guzel yanlarını gormek ıstıyorum. bazen sıkıntıların bıle gorulebılecek guzel yanları oluyor ama ınsan aradan zaman gecıp gerıye dondugunde bunu farkedebılıyor... bız de yakında Umre ve cevresını gezıcez. bızım de bavullarımızın toplanması yakındır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de cok kolay gelsin o zaman, babul yapmak en zevkli kismi degil mi:)

      Kesinlikle bence ilerde geriye donup baktiginda hep guzel seyler hatirlanmali, yazdikca cogalmali guzel anlar

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...