Perşembe, Mart 07, 2013

Bir sabah bir uyandım...

 


...Alya sanki birden büyümüştü. Sanki o sabah birden o tatlı göbeği erimiş, boyu uzamış, daha bir dillenmiş, artık bebek olmaktan çıkmıştı. Neyse ki hala bez takıyor, hala nerede delik görse girmeye çalışıyor ki, henüz hala benim minik bebeğim o diye kendimi kandırabiliyorum.

Aynı sabah beni işe geçirmeden önce:

"Anne, keşke gel otur, keşke gel otur." dedi. Hiç de sevmem "Keşke" kelimesini. Ama onun ağzından çıkınca bütün gün keşke kelimesini bile sevebilirim diye düşündüm Alya söylerse eğer :) Gittim oturdum yanına, resim yaptık biraz.

Sonra ben ayakkabılarımı giyerken:

"Biliyo musun, ben de parka gidicem" dedi.  

Bir sabah uyandım, benim minik bebeğim birden büyümüştü...

8 yorum:

  1. Yaaa ben çok üzülüyorum, "artık bebek olmaktan çıkmıştı" gibi laflara. Neden üzülüyorum diye düşündüm. Her anını göremiyorum diye olmalı. Gerçi her anını görsem de yine üzülürdüm. :) Yaaa büyüyünce de çok seker olacaklar ama dimi? :) Bu arada Alya gerçekten bu fotoğraflarda çok büyümüş görünüyor, bir anlık bir şeydir canım, büyümemiştir o. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günlerdir bu fotoğrafa baktıkça inanamıyorum. ben de üzülüyorum Gül, zaman geçiyor diye. diğer yandan 2 yaş sendromunun arada kendini göstermesine rağmen yine de bıdır bıdır konuşması o kadar tatlı ki bütün gün konuşsa bütün gün dinleyebilirim-- ki bazen gerçekten hiç susmuyor! :) ballı muza öpücükler!

      Sil
  2. evet gercekten büyümus
    büyüyorlar :)
    ne guzel, cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrecim senin bu pozitif bakış açını çok seviyorum:) evet güzel gerçekten hayatın her anını onlarla paylaşabilmek, onlar büyüdükçe paylaştıklarımız da artıyor ya en güzel yanı da o :) öperim kocaman

      Sil
  3. Okadar da guzel buyuyorki keyfi cıkar & lutfen her halini bizimle paylas:)

    YanıtlaSil
  4. Büyümüş gerçekten hem de çok uzamış: ) Maşallah çok tatlı...

    Güzel güzel büyüsünler inşallah sağlıkla mutlulukla...

    YanıtlaSil
  5. Bu resimlerde bana da büyümüş geldi:)Kimbilir nasıl bir duygu konuşması,büyüdüğünü görmek,artık çocuk olduğunu görmek.İnsan hep bebeğim kalsın istiyor:)

    YanıtlaSil
  6. maşallah,bazı fotoğraflarda daha büyük gibi çıkıyorlar ama gerçekten boy atmış galiba Alya :)
    sağlık olduktan sonra her anları,her ayları ayrı güzel,üzülmemek lazım bebeklikten çıkmalarına,büyüsünler sağlıkla

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...