Pazartesi, Mart 18, 2013

Sümbül Kokulu olabilir mi lütfen tüm hafta?


"Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider"
Hiç bu seneki kadar gerçek olmamıştı. Geçen sene bir elin parmaklarını geç(e)meyecek kadar görüştüğümüz bir arkadaşımızla birlikte girdikten sonra yeni yıla şimdi her hafta sonu görüşüyoruz, değişen koşullar sayesinde. İş yerinde bir krizle girdik yeni yıla, daha da derinleşti ve zorlaştı kriz, artık kim kimi bitirecek belli değil.
İnsan değişiyor, zevkleri, ihtiyaçları, mutluluk kaynakları, dostları, herşey değişiyor. Hazır olmak önemli sanırım, heyecanla karşılamak bu değişimleri. Bazen iyi bazen kötü, eninde sonunda farklı. Hoşunuza gitmese bile değişim, o da değişecek ne de olsa. Zaten anneliğin ilk kuralı değil mi sabırlı olmak, gün be gün ustalaşıyoruz o konuda neyse ki! :)

Herkese sümbül kokulu haftalar dilerim.


 
Not : Özgecim tatlı ve becerikli ellerinle yaptığın bu harika hediyemiz için çook teşekkür ederiz, çok değerli bir hediye oldu bizim için. Çerçevenin ismi "alya akal" kaldı, bizim bıdırık soruyor:
"alya akal nerdeee?" :)

14 yorum:

  1. Hayırlısı olsun sevgili Nazlı, kriz'in her türlüsü zordur....
    Ama tüm bu kriz'in değişim'in içinde en güzel soru Alya'nın sorusu
    "Arya Akal nerdeeeee?" :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle hayırlısı diyorum ben de, sadece bazen taşıyor bünyemden :) alya olmasa düşünemiyorum zaten, resmen sıfırlıyourm eve gelir gelmez, eve gelebilirsem tabi :)

      Sil
  2. Günaydın Nazlıcım,

    Sümbüller ve Alya nefis:)) takip ettiğim kadarı ile uzun zamandır işyerinde huzursuzsun:(( en güzel cözüm yeni bir nefes sanırım.;)) hele de işin benimkisi gibi ağırsa (nedense senin muhendis olduğunu düşünüyorum:))

    Sevgiler

    Özge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Özgecimm, sen de çok tatlısın:) evet aynen öyle bir süredir böyle, yılbaşından beri düşün 3 ay! olmuş. Yok mühendis değilim, ekonomi mezunuyum, şimdi uluslararası bir firmada satış-finans arası bir pozisyonda çalışıyorum. Sen nerede, ne iş yapıyorsun?

      Öpüyorum çok,

      Sil
    2. :))) cok pis uydurmusum;)) Ben avukatım Zorlu Holdingte çalışıyorum ama işyerinde mutsuzluk ne demek çok iyi bilirim İstanbula gelmeden önce (evlilik nedeni ile;)) Ankarada çalışırken çalıştığım ortam çok olumsuzdu bu durum insanın tüm ruh halini etkiliyor doğal olarak umarım gönlüne göre bir işyeri bulursun

      Sevgiler

      Özge

      Sil
  3. İşinde aydınlıklar diliyorum,iş insanı herşeyden daha çok yıpratan bir etken eğer iyi gitmiyorsa.Sümbüller ve Alya,Alya'nın elbisesi çok tatlı:)Ona bakınca herşeyi unutuyorsundur.Dediğin gibi bazen bazı şeyler hoşumuza gitmiyor ama zaman geçiyor işte,hepsi bitiyor,gidiyor,yenisi geliyor.İyi şeylere odaklanmak denildiği kadar kolay değil,hele de canını sıkan birşeyler varsa ama bir yandan da başka çare var mı ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Tubacım, Alya'yı görür görmez siliniyor herşey tabi dediğin gibi, ertesi sabaha kadar :) kötü günler de olmasa iyilerin keyfine ve farkına nasıl varariz degil mi ama :))

      Sil
  4. gunaydin Nazlicim, tum haftalarin sumbul koksun sadece bu haftan degil...
    isyerindeki sıkıntılarin cabucak biter umarim.
    nolur o sıkıntilarin eve girmesine izin verme..
    Alya yi optum burdan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günaydın Emrecim, sen hiiiç merak etme, sağlık olsun gerisi hikaye, gerçekten:) ben de Adacığımı öperim kocaman

      Sil
  5. umarım her şey yolunda gider.bol sümbül kokulu haftalar dilerim.Alya bıcırığını da öperim yine çok tatlı.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler güzel dileğin için, bolca olsun sümbül kokusu evet o koku da herşeyi unutturuyor insana:)) öperim ben de çok

    YanıtlaSil
  7. BU aralar en taktığım çiçek.. çok güzel..

    YanıtlaSil
  8. bu kızı özlediğimi farkettm ben
    arada açıp açıp bakıyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...