Cuma, Nisan 12, 2013

you are my wild


Portre fotoğrafından çok fotoğrafın bir hikaye anlatması hoşuma gidiyor benim. Herkesin bir hikayesi olduğu gibi her fotoğrafın da  bir hikayesi olmalı. Alya ile birlikte geri gelen fotoğraf tutkum sonrası çocuk fotoğraflarının bu anlamda en coşkulu, en doğal ve en güzel hikayeleri anlattığını keşfederken, her biri acaip hikayeler anlatan ve yaşayan fotoğraflarla dolu bir proje ile karşılaştım: you are my wild.

14 fotoğrafçının biraraya gelmesiyle oluşan bir proje, you are my wild, her hafta çocuklarının bir fotoğrafını paylaşıyorlar, ve ortaya bu müthiş iham veren, bakmaya doyamadığınız fotoğraflar çıkıyor.
Ben kendi dönüp dönüp baktıklarımı koydum buraya, siz daha fazlasını:

#youaremywild hashtag ile instagramda ya da
http://youaremywild.wordpress.com/ internet sitelerinden takip edebilirsiniz.

internetin dünyayı küçülten, dünyadaki tüm güzelliklerden haberdar olmamızı sağlayan ve bizi birbirimize yaklaştıran yapısı muhteşem değil mi!?

mutlu cumalar!

10 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel Nazlı..Hemen siteye de bakacağım..İYi bir cuma olsun ve güzel bir hafta sonu getirsin..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika di mi fotoğraflar! İnşallah sağlıklı olsun her günümüz :) ben de çok öperim

      Sil
  2. Çok güzeller Nazlı. Bayıldım hepsine, sitede daldım gittim fotoğraflara...

    Keşke biz de böyle birşey yapabilsek cocuklarımıza: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel değil mi, aynen ben de kaç kere dönüp dönüp baktım sayamadım :)

      Sil
  3. Süper fotoğraflar,renkler,doğallık,sadelik..çok hoş. Nazlıcım senin çektiklerin de öyle ve sen beni fotoğraf olayına özendiriyorsun.Makina alacağım günün birinde ve seninkinden alacağım inşallah,yukarıya da yazmışsın kullandığın makineyi çok iyi olmuş:)Aslında sen böyle bir grubu oluşturabilirsin belki burda;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacımm nasıl onore oldum, nasıl mutlu oldum anlatamam, çok teşekkür ederim :) beni de şuanda bundan çok motive eden bir şey yok hayatta :) İstediğin her zaman her türlü bilgi için yardımcı olabilirim. Aslında planlarım var bakalım gerçekleştirebilirsem mutlaka haber veririrm :)
      Öperim çok

      Sil
  4. fotoğraflara bakarken çocuk oldum sanki...
    fotoğraf kalitesi hepsi süper tabi ki ve anneler de fotoğrafçılık konusunda çok başarılı. makineyi alıp çekim yapma isteğim çoştu kabardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Aslı aynenn, bana da aynı etkisi oluyor, makinayı elime almak için sabırsızlanıyorum fotoları gördükçe! :)

      Sil

  5. bir ara bakacağım siteye, teşekkürler paylaşımın için
    özellikle acele ettirilen (hurried child)çocuklar üzerinde okur, çalışır, yazar, konuşurken bu tür siteler ilgimi daha da çekiyor
    Çocuklar çocukluklarından çıkarılmayıp, büyük büyük pozlar, bakışlar, duruşlar sergilemedikleri, birilerine malzeme olmadıkları sürece sorun yok tabii bence ...

    YanıtlaSil
  6. nasıl guzel degıl mı ben cok cekıyorum kuzumu..ama vıdeoyu atmamamak lazım konusmaları hareketlerını unutmamak ona da gostermek ıcın..en cok hamıle anne ve kızına bayıldım ben

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...