Salı, Aralık 24, 2013

Wall tree








 


bizim eve yeni yıl heyecanı geldi bu haftasonu tüm ışıltısıyla ve kalabalığıyla... ben hep sever miydim böyle kırtasiye malzemelerini, renkli bantları, kartpostal yapmayı, duvara çam ağacı çizmeyi, alya'dan sonra mı böyle oldum bilmiyorum. ama ben bu işten müthiş zevk alıyorum. daha önce fırsat yoktu belki, uyku daha güzel geliyordu ya da film izlemek ya da çocuksuzken o kadar vakitte ne yapıyordum acaba aklım almıyor ama şimdi alya bahane aktivite şahane şeklinde sürekli montessori başlığı altında aktivite aktivite takılıyoruz. hatta alya sıkılıyor kimi zaman ben devam ediyorum alya arabasıyla ya da babasıyla takılırken :)

duvardaki bant çam ağacımız için en büyük ilham cafenohut'un çam ağacı oldu, üzerine bir de alya'nın 32 aylık minnak ellerinden kartpostallar yaptık, ve pazar günü büyük aile buluşmamızda dağıttık. evimizin en güzel en mutlu köşesi oldu.

sizin mutlu köşeleriniz hazır mı bakalım?

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Nazlı, o minnak elleri de öpsem öpsem doyamam: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Ayşegülcüm, senin yarattığın harikalar yanında az kalır ama :) öperim çok

      Sil
  2. sorması ayıp olmaz ise eviniz çok sıcak olduğu içinmi kızınız kısa kollu dolaşıyor vallahi bu konuda akıla ihtiyacım var bizim evde çok sıcak oluyo ama ben cesaret edemiyorum ince bir uzun kullu giyiyor mutkala içinede askılı atlet tavsiyeniz nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo aslında çok sıcak değil evimiz ama ben hiç bir zaman yelek giydiren annelerden olmadım zaten, sanırım nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. yazın değil ama kışın buaralar atlet giydiriyorum mutlaka. bir de bir süredir artık üşüdü mü terledi mi kendi söylüyor o yüzden rahatım :) bu sabah da koşturuyordu etrafta, terledi sanırım kısa kolllu giymek istedi :) naçizane tavsiye elinizi sırtına koyunca çocuğun anlayabilirsiniz terlerse fazla gelmiş, ellerine bakınca soğuksa üşümüş gibi..

      Sil
  3. "Mutlu köşe" ne güzel bir tamlama olmuş. Ben de evimin mutlu köşesini annemle hazırladım bu sene, zaten hazırlama süreci başlı başına mutlu olmak için bir neden :) Sizinkine ayrı bayıldım. Kartpostallar seneye bize de uğrar belki :)

    YanıtlaSil
  4. Evlerinin sıcaklığı değil kendi insanlıkları sıcak, güzel bi aile tablosu doğrusu. En çok hoşunuza gidecek bakire kızlar yeni yüzüyle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...