Perşembe, Mart 07, 2013

İçinizi ısıtan Refika


Haftaya tam da pizza ile başlayacakken ekranda müziği dikkatimi çekti önce, sonra gözlerinin içi gülen Refika'nın kendisini gördüm. Çekimler, taptaze domates, biber, bezelyeler ile muhteşem bir girişle mucize lezzetleri ilk defa seyrettim pazar gecesi. Duymayan kalmamıştır Refika'nın Mutfağının Refikasını. Ama siz de benim gibi hiç seyretmediyseniz Refika'nın NTV'deki Mucize Lezzetler programını, mutlaka ama mutlaka aşağıdaki linkteki programlarından birinin en azından 1 dakikalık girişini seyredin/dinleyin. O kadar pozitif o kadar güzel o kadar doğal ki gününüz/geceniz daha güzel geçecek eminim, ha tabi bir de koşup mutfağa bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. :)

http://vimeo.com/album/1886341/video/56973649



little girl
little girl
watching over daddy's farm
from your spot in the old oak tree...

6 yorum:

  1. Ahh Refika'ya göre ayarlarız biz pazar günlerimizi.
    O bitmeden kızı uyutmayız, dışarı çıkmayız, yemek yemeyiz :)
    gerçekten bütün pazarı mutlu geçiririz sayesinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sanırım ben de muptelası oldum şuandan itibaren :)

      Sil
  2. Of ben onun kadayıf böreği ve kadayıf mantısını yapmışım ki otur parmaklarını ye, şirinliği de cabası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadayıf böreği kadayıf mantısı mıı?? çok merak ettim. evet evet o şirinlik zaten insanı pek mutlu ediyor :) öperim kocaman

      Sil
  3. Refikayı ilk kısırın içine koyduğu kavundan hatırlıyorum. Kavunun içini kaşıkla kazıyıp kısıra boca etmişti. Denemeye cesaret edemedim tabi ama canım da çekmedi değil hani :) çok eğlenceli biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Waay çok yaratıcı gerçekten, yaz olsa da denesek :) Evet sanırım çok farklı şeyleri denemeyi seviyor, insanı kışkırtıyor :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...