Pazartesi, Eylül 07, 2015

yeni bir okul donemi


bugun okulu acildi alya'nin. peri gibi mutluluk saciyodu etrafa. yuva veya benzerini soyleyince kiziyor, okula gidiyormus ne yuvasi. 2,5 yasinda yarim gun ile basladi "okula"; okul nedir, ogretmen nedir, kurallar nedir, neden vardir, arkadaslik sosyallik paylasmak ne demektir bunlari ogrendi, cok iyi oldu. gecen sene 3,5 yasinda tum gun basladi sonra, ogle uykusu kismi zorladi ve bir de daha disiplinli olmasi okulun, ikinci donem alisti, okul da uykuyu birakti cok iyi yapti. yazin 2 ay aradan sonra simdi ozleyerek basladi tekrar. bildiginiz kocaman cocuk gibi geliyo artik gozume, seni ozleyince ne yapicam ben diyince bana soyle cevap veren:

"videolarima bakarsin anne!"


8 yorum:

  1. videolarına bak annesi hemen akşam oluveriyo sonra :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir okul yılı olur umarım Alya'cım için :) Ada 'da başladı tam gün olarak. Şimdilik yarım gün gidiyor, alıştırma dönemi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Özlemcim, hepsi için iyi olsun şanslı olsun okul dönemleri, eminim Ada da çok kolay alışacak bu döneme.

      Sil
  3. Çok güzel bir okul yılı olur umarım Alya'cım için :) Ada 'da başladı tam gün olarak. Şimdilik yarım gün gidiyor, alıştırma dönemi.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir okul yılı olur umarım Alya'cım için :) Ada 'da başladı tam gün olarak. Şimdilik yarım gün gidiyor, alıştırma dönemi.

    YanıtlaSil
  5. Kocaman çocuk zaten! Hep göz önünde olunca fark edemediniz mi yoksa, bir bakıverin eski gönderilere, koca kız oldu Alya! Daha küçücüktü dün... Sahiden ne çabuk büyüyor... Ama hep tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Engin, annelere hep bebekmiş hiç büyümüyormuş gibi geliyor sanırım yavrucakları.. Çok teşekkürler tatlı sözlerin için her zamanki gibi..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...