Pazar, Kasım 20, 2011

Organik Gıda


6. ayda katı gıdaya başlanırken kaçınılmaz olarak karşılaşılacak durum organik gıdalar. Yanlız doktorumuzun organik gıdalar için söylediği "-bilmiyorum ne kadar dolu bu kavramın içi" yorumuna katılmamak elde değil. Önümüz arkamız sağımız solumuz organik olduğunu iddia! eden ürünlerle dolu, ispatlamak da pek mümkün değil...
Yine de doktorumuzun da aynen söylediği gibi kendimizi hırpalamadan bulabilirsek organik verelim dedik. Sonra bir arkadaşımızın önerisiyle http://www.organikce.com/ un standart paketlerini sipariş vermeye başladık. Hem düzenli alışveriş yapamayan bizim gibi bir yapıdaysanız evinize her hafta düzenli o haftanın en taze sebze meyvesi geliyor ailecek organik! yemiş oluyorsunuz, hem de siz koşturmacadan sipariş veremeseniz bile onlar her hafta düzenli arıyorlar tekrar istiyor musunuz diye, biz cumartesi istediğimiz için perşembe günü arıyorlar mesela. Standart pakedin içerisinde değişiklik de yapabiliyorsunuz, her hafta ıspanak değil de onun yerine brokoli mesela sipariş verebiliyorsunuz(Alya için sürekli farklı yeşil sebzeler veriyoruz patates ve havucun yanında)
Çok reklam gibi oldu, ama herhangi bir bağımız yok:) Yanlızca internette o kadar çok yer var ki referans önemli hale geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...