Salı, Ekim 02, 2012

Parti Fotoları

Beklenen fotolar geldi! :) Tüm yorumlarınız için çok teşekkürler, cuma akşamı 8'de motorla karşıya geçerken yanıtladım bir kısmını, rutinden çıkan böyle bir geceme eşlik ettiğiniz, heyecanımı artırdığınız için çok mutluyum, fotoları da sizinle paylaşmak için sabırsızlandım anlaştığımız gibi :)

Bu kısım partiye hazırlık, iş çıkışı karın doyurmaca fln:


Ve renklerden, çılgın peruklardan, aksesuarlardan da belli olacağı gibi 80'lerde bir parti--buarada bu saçı çok sevdim ben, küt, siyah, dolu dolu kahkül, siz dersiniz? :) Evren de fötr şapkası, o sevimli (düğünümüzde takmış olduğu) papyonu, yeleği ve purosuyla biraz 70'lerden takip etti bizi, elimizdeki malzemelerle bu kadar oldu :)

Bu kadar kalabalık olup--65 kişi!-- bu kadar çok insanın konsepte uymaya çalıştığı bir partide bulunmamıştım daha önce, ortamın enerjisini ne kadar arttırdığını anlatamam size! Herkes gerçekten 80'lerde hissediyordu kendini! :) Fotoğraf çekmediğimiz her saniye dans ettik!




Mekan Taksim Odakule'nin yanında "in the van" diye bir yer, 65 kişi mekanı kapadık tabi, çok rahattık, beyaz flashlar sizi yanıltmasın, süper havalı, disko toplu tam bir 80'ler ortamıydı:




Her yeni anne-babanın bu tür kaçamaklar yapması, rutini bozması lazım, bünyenin de-şarj olması için. O bir gece kacamağı size 2-3 günlük uykusuzluğa mal oluyor o ayrı ama olsun, yapmak lazım fırsat ve gece bebeğinize bakıcı buldukça, şiddetle tavsiye edilir! :)

12 yorum:

  1. geçmişi anımsatan daha çok gülümseten ne varsa bugüne taşımak çoook harika bir fikir... çocukluğu seksenlerde geçmiş biri olarak bende her seksenli gibi orda olmayı hayal ettim ve bu hayal bile yetti nazlıcım :) sonsuz kere açığım bu tür aktivitelere, değişim ve dönüşümlere... tam benlik yani ;))) size çok iyi geldiği şüphesiz...
    bu furyayı dönem filmlerinin körüklediği fikrinden alıkoyamadım kendimi. siz ne dersiniz bilmem; ama süper bir etkileşim bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok sevindim matkececim, zaten yoksun ortalarda bir süredir. bir blogger buluşması yapsak ve de 80ler diye de konsept koysak ne güzel olur o halde değil mi:) keşke aynı şehirlerde olsak:(

      Sil
    2. geldim geldim full motivasyonla :) bir blogger buluşması yapmalıyız gerçekten ve ilk buluştuğumuzda da 80 ler konseptinin ayrıntılarını konuşmalıyız. 6 sında hayırlı bir iş için pendik dolaylarında olucam ama sürüden ayrılabileceğim bir pozisyonda olamayacağım :((( alyanın pamuk yanaklarını öpseydim ne güzel olurduuu dimi... fırsatlar kaçar yenileri yakalanır ;) önemli olan; şen gönüllerden akan şelalenin sıcaklığıyla gelen samimiyet :))) komikleşen ve ardı arkası kesilmeyen söz öbeklerime biri dur desinnn :))) öperim. sevgilerimle...

      Sil
  2. Ne güzel bir kaçamak bu böyle, çok eğlendiğiniz fotolardan belli daha nice kaçamaklarınız olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güz darısı sizin başınıza inşallah, her bünyeye lazım her türlü kaçamak :)

      Sil
  3. Harika bir parti olmuş belli:)Kıyafetler süper, saçın bomba:)Bünyenin daha birsürü kere şarj olması dileğiyle:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç bomba di mi çokoprensin annesi, öyle mi yapsam acaba ne dersin? yanlız bu kadar kabarık olmaz tabi benim ki napalim :)

      Sil
  4. Çok güzel fotoğraflar ve kesinlikle her anne babaya şart bu tür eglenceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim beğenmenize annemahsustan, sizin için koydum :) kesinlikle şart, bizi bir süre idare eder şimdi bu, darısı başınıza :)

      Sil
  5. Harika! Herkes çok şeker olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sadeanne, siz de çok tatlısınız :)

      Sil
  6. Heeeyy bunlar ne güzel fotoğraflar böyleee

    Harikasınız vallahi.. Ama senin kendi saçın sana daha çok yakışıyor söyliiyiimm.... :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...