Cuma, Ekim 12, 2012

Yaşasın haftasonu!




Bugünün cuma olması yeteri kadar güzelken bir de çokoprensin pek tatlı annesinden pek tatlı bir ödül almış olduğumu öğrendim, parti kızı Nazlı'ya diye:) Çok teşekkür ederim, günümü aydınlattı :)






Haftasonu planlarınız neler? Biz epey doldurduk bu haftasonunu, dişçi randevum var pek de heveslenmediğim, tabi ki ailecek gidiyoruz benim randevuma her seferinde, randevunun tek güzel kısmı da o !

Haftasonumuzun en heyecanlı aktivitesi  body music festivali kapsamındaki müzik atölyesi olacak. İlgilenenler için detay aşağıda, Cemal Reşit Rey'de saat 2'de:

"Festivalin çocuklara yönelik en önemli etkinliği de sayılan aile matinesi, yediden yetmişe herkesin keyif alacağı, çocuk ve gençlerin özellikle ilgisini çekecek çok eğlenceli, izleyiciyi de içine alan, beden müziği sanatçılarının mizahi yanını da gözler önüne seren çok özel bir etkinlik…"





Istanbul fashion week etkileri devam ediyor! Unnado'da Ralph Lauren indirime girmiş 17 Ekim'e kadar, biraz fazla ciddi bana göre Ralph Lauren çizgisi ama çok güzel kırmızı bir mont var mesela çok tatlı ve çok da indirimli. Siz yine de bir bakın derim :)







Herkese mutlu cumalar, iyi haftasonları!

7 yorum:

  1. canım Reyhan katıldı body music e..cok guzel oldugfunu soyledi..iyi seyirler...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa harika, bak heyecanlandım şimdi :) öperim

      Sil
  2. Body music i çok merak ettim, sonrasındaki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Mutlu haftasonları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size de harika bir haftasonu dilerim, yorumlarımla döneceğim :)

      Sil
  3. thank you karolina, sorry this is all in turkish! :(
    cheers...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...