Cumartesi, Nisan 27, 2013

Anne ve Çocuk Ev-Okulu






Annem(kayınvaldem) bana hediye ettiğinde bu kitabı henüz hamileydim. Her bir sayfasında hangi aktiviteler olduğunu o zamandan ezberlemiştim. Hamileyken de çocuk odası için yapabileceğiniz cici şeyler var. Ama tabi çocuğunuz olduktan sonra onunla birlikte yapmak daha güzel ve eğlenceli. 

Biz Alya ile 2 aktiviteyi birleştirdik, hem renkleri hem geometrik şekilleri hem de vücudun parçalarını kavratacak magnetler yaptık. Alya'nın günün sonunda en çok etkilendiği oğlan çocuğu ile dondurma oldu.

Buzdolabına yapıştırarak oynanacak, restoranlardan marketlerden toplanabilecek magnetler üzerine rengarenk şekillerin süper basit ve zevkli yapılışı ise şu şekilde: 




5 yorum:

  1. Kitabin iceriginde cok guzel fikirlerin oldugu gorunuyor, benimde kizim dogduktan sonra bu kitabi temin etmem gerek, tavsiye ettiginiz icin tesekkurler :))
    Sevgiler
    Eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle tavsiye ederim, cok eglenceli :) faydalı buldugunuza sevindim, sevgiler :)

      Sil
  2. Nazlıcım cok eğlenceli bir kitaba benziyor, kitap tavsiyelerine bayılıyorum (Bu arada kayınvaldene de çok teşekkürler)hemen almak istedim:))

    Sevgiler

    Özge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim Ozgecim, bence Mira da cok sever kitabı eminim :) operim cok

      Sil
  3. bu kitap kızımın en sevdiği kitaplardan biri. Özellikle dinazorlu kalemliği çok seviyor. mavisi kadar sarı olan 2. cildinie de bayılıyoruz çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...