Cumartesi, Ağustos 25, 2012

Aydede Burdaa


Biz bu sabaha böyle başladık:  "aydede burdaa" diyen ses ile, ailemizin en minik üyesinin dünyanın en tatlı sesi ile. Artık rüyasında ne gördüyse, kimbilir, ama o bunu söyledikten sonra zihnimde tatlı tatlı gülümseyen bir aydede kendine güzel bi yer edindi o kesin.
Haftasonları genelde yazmıyorum, blogu bırakın internete girmiyorum, internet dediğiniz şey "ucundan acık" olmuyor ki! Haftasonu olduğu gibi Alya/Evren/aile ekseninde geçiyor, ama bu tatlı aydede beni benden aldı, sizinle paylaşmak istedim. Hem haftasonu programlarımızı konuşmadık :) Biz bu akşam kumburgazda bir düğüne gidicez, Alya'yı da götürüyoruz tabi ki, bol aksiyon bizi bekliyor yani, yihuu(?!) Bu sebeple babannemizden rica ettik birazcık baksın diye torununa bu sabah, ki evdeki anne de hazırlıklarını tamamlayabilsin, yoksa evde bir 17 aylık ile çantaya ben koyuyorum o çıkarıyor modunda hazırlık pek zor tahmin edersiniz. Siz neler yapıyorsunuz bu haftasonu, umarım herkes mutlu mesut Ağustosun son haftasonunu iyi geçiriyordur, neyse ki Eylül geliyor, sonunda!

illustrasyon kaynak : sherley natasha

3 yorum:

  1. Nazlıcımm iyi eğlenceler.
    Alya'yı da götürmene sevindim düğüne :) Çok zor oluyor ama olsun kuzusuz olmaz dimi.
    Bizde Ada'yı minik bir bebekle tanıştırmak için İzmir'e gidiyoruz :P Bakalım ne olacak. Yol çok uzun olmaasada en az 45 dk oto koltuğu ve Ada arasında cebelleşiyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buarada Alya bülbülünün cümleleri hayırlı uğurlu olsun :P

      Sil
    2. Emrecim minik bebek kokusu için oyalarsın tatlı Ada'yı 45 dakika, uyku saatine ayarlıyorum ben genelde, denk gelmez ise en sevdiği bir iki oyuncak, ve çerez, muz gibi yiyecekler olmazsa olmazım yolculuklarda, naçizane :) İyi yolculuklar size de!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...