Pazartesi, Ağustos 27, 2012

buradaki hiçbir şeye ihtiyacın yok...

...ama gördüğünde hepsini birden isteyeceksin!

(you don't need any of these but once you see them, you want them all!)


Aynı mottolarında yazdığı gibi, Karaköy Fransız İş Merkezi geçidindeki bu minicik, renkli cıvıl cıvıl dükkanı keşfettiğinizde gözleriniz dönüyor, nereye bakacağınızı şaşırıyorsunuz, hiçbirine ihtiyacınız yok ama hepsini istiyorsunuz :) Çoğunluğu kağıttan yapılma defterler, magnetler, vintage kartpostallar, yelpazeler, tabaklar! O tabaklar ki(7. fotoğraf) kağıdı ıslatıp hamur haline getiren 80 yaşındaki bir teyze tarafından yapılıyormuş! Ben mesela hiç aklımda yokken çiğdem çiçekli minik not defterlerinden aldım, her zaman yanımda taşırım böyle bir not defteri, ve Alya'nın odasına da otobüs kamyon jip kartı aldım astım, bugünlerde en büyük merakı arabalar ve biip/düüt sesleriyken :)
Kısacası yolunuz düşerse uğrayın mutkala :)

6 yorum:

  1. ben fotoğraflara bakarken şaşırdım, bi de dükkanda olsaydım ne yapardım :))) çoook güzel ayrıntılar var; tam bana göre ;) eski tekerlemelerimiz sanırım yokolmasın diye ayıraç haline getirilmiş, bunu çok sevdim. siz bol bol gezin ki biz de gidemesekte izleyelim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir dükkan, insana yaşama sevinci aşılıyor sanki:) Mutlu günler:)

    YanıtlaSil
  3. şimdi oldu mu bu:))), açılmayı bekleyen bavullar varken bir de istanbul kaçamağı yapmak lazım şimdi:)))

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum kağıthane'ye. İstanbul'da olmasam bile dayanamayip internetten aliyorum, hiç ihtiyacım olmayan ama hepsini istediğim o şeyleri:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...